Zoeken naar epdm

 
epdm
IRS TRIDEX EPDM 1MM 050MX20LM/ROL.,
IRS TRIDEX EPDM 1MM 050MX20LM/ROL., Hoeveel heb je nodig? Waterdichte afdichting van daken, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook geschikt voor de waterdichting van goten en als vochtwerende folie in gevels, kelders en funderingen. Het is een polymeer bestaande uit ethyleen, propyleen, dieen en terpolymeer afdichtingsmembraan.
TIPLON EPDM 1.5MM 3.05X15.25M Apok.be.
Sluit taal selectie. TIPLON EPDM 1.5MM 3.05X15.25M. TIPLON EPDM 1.5MM 3.05X15.25M. 150, mm dikke met polyester versterkt EPDM dat kan worden gebruikt als een éénlaagse dakbedekking voor nieuwbouw en renovatie. Het membraan is beschikbaar in 305, m breedte en 1525, m lengte.
Interexpress EPDM Systemen A-klasse EPDM kopen.
Kies voor gemak en bestel een compleet EPDM pakket. Het EPDM totaalpakket bevat naast EPDM dakbedekking op maat ook alle benodigde EPDM lijm EPDM, kit en de juiste EPDM hemelwaterafvoer. Wij leveren uitsluitend Topkwaliteit EPDM en bezorgen door heel Nederland België.
Aquaplan EPDM rubber dak zwart 42x05, m onderlagen-folie GAMMA.be.
Wel op bestelling verkrijgbaar. Dit product is niet in de winkel te koop. Niet op voorraad., Aquaplan EPDM rubber dak zwart 42x05, m. Aquaplan EPDM rubber dak zwart 42x05, m. Afbeelding 1 van 1. Aquaplan EPDM rubber dak zwart 42x05, m.
Epdm-dakbedekking Saniroof.
We streven steeds naar een EPDM-folie op maat van uw dak. Firestone biedt EPDM doeken aan van 2 meter tot 15 meter breed op 30 meter lang. Een naadloze EPDM folie is een extra garantie op een levenslang waterdicht dak.
RESITRIX EPDM doorvoermanchet RESITRIX.
EPDM doorvoermanchet" data-parallaxoff" classrev-slidebg" data-no-retina RESITRIX EPDM Dakdoorvoeren 5 35 mm. EPDM vormstuk voor het afdichten van dakdoorvoeren met een ronde dwarsdoorsnede en een diameter van 5 tot 35 mm. Het aansluitende manchet bestaat uit een cirkelvormige pasvorm van RESITRIX SK W met een diameter tot 30 cm.
EPDM Dakbedekking Altijd op maat voor een scherpe prijs Dakenshop.
Bij Dakenshop kunt u een compleet EPDM pakket eenvoudig samenstellen. Het EPDM dakpakket is dé totaaloplossing voor u als doe-het-zelver. Het EPDM pakket bevat alle benodigdheden voor het maken van een EPDM dak zoals EPDM dakbedekking op maat en lijm.
Rubber EPDM Dakbedekking Plat dak Defrancq bouwmaterialen voor dak en gevel.
Opvouwbare houten zoldertrap LWL Lux. Isolerend houten zoldertrap LTK Energy. Opvouwbare houten zoldertrap LWF Brandwerend. Opvouwbare metalen schaartrap LST. Opvouwbare metalen zoldertrap LMF Brandwerend. Klokroosters / putdeksels. Download de prijslijst.: Carlisle Sure Seal. Evalastic EPDM rubber. SecurShield HD FR Coverboard.
EPDM d.n.e. te Hamme voor hellende en platte daken.
Kies dan voor de dakspecialist EPDM d.n.e. Wij zijn de lokale expert in platte daken en hellende daken. Of het nu gaat over het bekleden van uw plat dak met roofing, EPDM of mooie dakpannen, wij gaan altijd voor service en kwaliteit.

Contacteer ons